Jebkurš otrais ēdiens būs labāks tikai tad, ja tas būs aromatizēts ar mērci. Lielveikalos ir milzīgs šādu mērču klāsts, bet kāpēc tās pirkt, ja var pagatavot dabīgu mērci mājās.
Marinara jeb tomātu mērce makaroniem ir klasiska mērce, ko bieži pasniedz restorānos. Jūs varat to pagatavot mājās.
Sastāvdaļas
750 g tomāti
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
0,5 glāze baziliks
0,5 glāze sarkanais sausvīns (vai granātābolu sula)
1 ēdamkarote olīveļļa
1-2 tējkarotes balzamiko etiķis
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Agris Daņiļevičs asi izteicies par nekārtību Riharda Sniega mājoklī – nepatīkams skatsby Sandra Ločmele
- Astrologs Kristaps Baņķis atklāj, ka šogad klonējam 1942. gada notikumus – ko tas nozīmēby Sandra Ločmele
- Zvaigžņu eksperts Andis Geste Sieviešu dienā izplata pavisam neparastu ierakstu par sievietēmby Laura Blūma